Teknoloji

Realme Narzo N55 tıpkı C55 gibi Mini Capsule ekranla gelecek

realme narzo n55
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme Narzo N55 önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonda çift arka kamera, kenara entegre parmak izi tarayıcısı ve 33W SuperVOCC şarj gibi özelliklerin bulunacağı daha önce açıklanmıştı. Realme şimdi de telefonun ekranıyla ilgili önemli bir bilgiyi paylaştı.

Daha önce telefonun mavi ve siyah renk seçeneklerini gösteren Realme, şimdi de Narzo N55’in ekranının göründüğü bir video yayınladı. Bu video telefonun ön kamerasının ekranın üstündeki deliğe yerleştirildiğini gösteriyor.

Ancak videonun gözler önüne serdiği asıl nokta ise Realme’nin yeni telefonunun ekranında Mini Capsule ekran tasarımını tercih etmiş olması. Apple’ın Dynamic Island ekran tasarımını hatırlatan bu tasarım ilk olarak Realme C55 modelinde kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Realme Narzo N55 C55’in farklı bir versiyonu olabilir

Genel tasarımı ve doğrulanan özellikleri, Narzo N55’in C55’in farklı bir versiyonu olabileceğini düşündürüyor. Eğer bu beklenti doğru çıkarsa, Narzo N55’te Helio G88 işlemci, 6.72 inç Full HD+ 90 Hz LCD ekran, Android 13, Realme UI 4.0, 5000 mAh pil gibi özellikler kullanıcıları karşılayacak.

Arka kamera modülünde 64 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor. Telefonun önünde ise 8 megapiksel kameranın bulunması bekleniyor.

Realme Narzo N55 hakkındaki tüm detayları öğrenmek için 12 Nisan’daki tanıtıma kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER