Teknoloji

Realme Narzo ailesinin toplam satış sayısı 3 milyonu geçti

realme narzo 30

Realme CEO’su Madhav Sheth, Narzo ailesindeki cihazların toplam satış sayısının 3 milyonu geçtiğini açıkladı. Narzo ailesinin ilk üyeleri geçtiğimiz yılın mayıs ayında piyasaya çıkmıştı. Sheth, Narzo 30 serisi için hayranların verdiği oylarla mavi kutunun seçildiğini belirtti.

Narzo 30 serisinin kesin çıkış tarihi konusunda hâlâ bir duyuru gelmiş değil. Ancak kaynakların verdiği bilgiye göre, Narzo 30 serisi önümüzdeki hafta itibarıyla resmiyet kazanacak.

Sheth, Narzo 30 serisinin fiyatı konusunda da bazı ipuçları verdi. Realme’nin X7 modeli Hindistan’da 19999 rupi (1920 TL) karşılığında satılıyor. Ancak Sheth, 5G destekli Narzo 30 modellerinin fiyatının bunun da altında olacağını belirtiyor. Narzo 30 serisinin önceliklerinden birisi de 5G desteğini daha uygun fiyatlarla sunmak olacak gibi görünüyor.

Realme Narzo 30 Pro’nun serinin 5G destekli modeli olması bekleniyor. Akıllı telefonun TENAA’nın veri tabanında 5G desteğiyle görülmesi de bu ihtimali kuvvetlendiriyor. Android 11 işletim sistemi, 6.5 inç ekran ve 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER