Teknoloji

Realme Narzo 20 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

realme narzo 20

Realme, Narzo 10 ve 10A modellerini geçtiğimiz mayıs ayında tanıtmıştı. Şirket, bu modellerin takipçilerini tanıtmak için de fazla zaman kaybetmeyecek. Realme Narzo 20 serisinin üyelerini, 21 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Türkiye saatiyle 10.00’da başlayacak etkinliğin Realme’nin YouTube kanalından ve sosyal medya hesaplarından yayınlanması bekleniyor.

Realme’nin Narzo 20 serisinin tanıtım etkinliği için basın kuruluşlarına gönderdiği davetiyede enerji barları ve Super Mario gibi oyunların yer aldığı retro bir taşınabilir oyun konsolu bulunuyor. Enerji barları, Narzo 20 serisinin uzun pil ömrü vadedeceğine dair bir ipucu olarak değerlendirilebilir. Oyun konsolu ise serinin oyun performansına yönelik bir gönderme gibi görünüyor.

Davetiyede büyük pil kapasitesine ve seride üç telefonda bulunduğuna işaret eden bir kart da mevcut.

Bu cihazlardan ikisinin Narzo 20 ve Narzo 20A adını taşıması neredeyse kesin görünüyor. Üçüncü telefonun Pro model olabileceği belirtiliyor. Kartta bu telefonların arka panel tasarımlarını görmek de mümkün oluyor. Tüm telefonlarda çoklu kamera sistemleri yer alırken, iki cihazda parmak izi tarayıcısının arka panelde olması hemen dikkat çekiyor.

Görsel: GSMArena

Arkasında parmak izi tarayıcısı görünmeyen cihaz içinse üç ihtimal söz konusu. İlk ihtimal bu telefonda OLED bir panelin bulunması ve parmak izi tarayıcısının ekranın içine yerleştirilmesi. İkinci ihtimal tarayıcının güç butonuna entegre edilmesi. Üçüncü ihtimal ise telefonda parmak izi tarayıcısının bulunmaması. İkinci ihtimalin gerçekleşmesi biraz daha kuvvetli görünse de, kesin bir yargıya varmak için tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

Realme Narzo 20 serisi için gönderilen davetiye kutusunda “Dart’ın gücünü hissedin” cümlesini görmek de mümkün. Bu da seride, en azından Pro modelde, Realme’nin Dart Charge adını verdiği hızlı şarj özelliğinin bulunacağı anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER