Teknoloji

Realme Narzo 10 serisinin tanıtımı için yeni tarih

realme narzo 10

Realme Narzo 10 ve Narzo 10A’nın 26 Mart’ta Hindistan’da tanıtılması planlansa da; ülkede koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan önlemler nedeniyle tanıtım etkinliği iki defa ertelenmişti. Kısıtlamaların biraz gevşetilmesiyle birlikte Realme, tanıtım için yeni bir tarih daha açıkladı.

Narzo 10 serisi, 11 Mayıs’ta düzenlenecek etkinlikte resmiyet kazanacak. Önceden kaydedilmiş etkinlik videosu, 11 Mayıs’ta Türkiye saatiyle 10:00 itibarıyla canlı olarak yayınlanacak.

Realme, yeni telefonunun tanıtımını Hindistan’da e-ticaret konusunda uygulanan kısıtlamalar nedeniyle ertelemişti. Hükümetin “turuncu” ve “yeşil” renk kodlarıyla tanımlanan bölgelerde, hayati olmayan ürünlerin e-ticaret yoluyla satışına izin vermesiyle birlikte Realme de harekete geçti.

Hükümetin kararı, Realme’nin söz konusu bölgelerde “çevrimdışı” satış ve servis faaliyetleri yürütmesine de izin veriyor. Şirket, ülke genelindeki fiziksel satış ve servis kanallarını da sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde kademeli olarak faaliyete geçirmesi planlanıyor.

Realme Narzo 10 serisiyle ilgili iddialar ise uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Narzo 10’un ülkemizde de satılan Realme 6i‘nin yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu olacağı söyleniyor. Narzo 10A’nın ise üç arka kameralı bir Realme C3 olacağı iddia ediliyor.

İLGİLİ HABERLER