Teknoloji

En yeni Realme GT Neo 6 sızıntısı telefonun işlemcisini gösteriyor

realme gt neo 6

Realme GT Neo 5 geçtiğimiz şubat ayında tanıtılmıştı. Görünen o ki, bu telefonun takipçisinin gözler önüne çıkması da fazla zaman almayacak. Realme GT Neo 6, adını taşımasına kesin gözüyle bakılan bu telefona dair ilk sızıntılar görüldü.

GT Neo 6’ya ait olduğu söylenen bir görsel internette dolaşmaya başladı. Bu yüksek kaliteli görsel, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunacağını gözler önüne seriyor. GT Neo 5’ten hareketle arka paneldeki Snapdragon logosunun etrafının aydınlatılmış olması da muhtemel görünüyor.

Daha önce çıkan bir sızıntıya göre, akıllı telefon yenileme hızı 144 Hz olan bir OLED ekranla gelecek. Bu ekranı ince bir çerçeve saracak. 100W kablolu şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Ana kamera görevini ise optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel sensörün üstleneceği belirtiliyor.

Realme GT Neo 6 ne zaman tanıtılacak?

Realme GT Neo 6 için henüz resmi bir işaret verilmiş değil. Ancak sızıntıların başlaması, telefonun tanıtılmasının da çok uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER