Teknoloji

Realme’den yeni telefonu GT Neo 6 SE için doğrulama geldi

realme gt neo 6 se

Realme GT Neo 6 SE modelinin yakında kullanıcılarla buluşacağını açıklarken, telefonun işlemcisini de şimdiden duyurdu. GT Neo 6 SE, önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak olan Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 ile gelecek. OnePlus Ace 3V‘nin de bu işlemciyi taşıyacağı şimdiden biliniyor.

Realme’den verilen bilgiye göre, bu yeni çip de Snapdragon 8 Gen 3 ile aynı performansı sunacak. 4 nm süreciyle üretilen bu iki işlemci, aynı mimariyi paylaşıyor.

Realme’nin ipucu, yeni çip setinin 1+3+2+2 şeklinde kafa karıştırıcı bir çekirdek konfigürasyonuna sahip olacağının sinyalini veriyor. Ancak OnePlus Ace 3V’nin Geekbench testi, bu yapılandırmayı 1+4+3 şeklinde gösteriyordu. Burada ana çekirdeğin frekans hızı da 2.8 GHz olarak verilmişti.

realme gt neo 6 se

Realme GT Neo 6 SE modelinin varlığını ilk kez doğrulamış oldu

Realme böylelikle Neo 6 SE modelinin varlığını da ilk kez doğrulamış oldu. Akıllı telefonla ilgili söylentiler uzun süredir etrafta dolaşıyordu. Bu söylentilerin sonuncusunda Neo 6 SE’nin LPTO OLED ekranla geleceği yönündeydi. Neo 5 SE’de standart OLED ekranın bulunduğunu düşününce bunun ileriye doğru bir adım olduğu söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER