Çin’den gelen haberler, Realme GT Neo 4 tanıtımı için ekim ayını işaret ediyor. Yeni bir iddiaya göre, Realme yeni telefonunda MediaTek’in Dimensity 8100 işlemcisinin yerine Qualcomm’un hâlihazırdaki en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 8 Plus Gen 1’i kullanacak.
Bu iddianın ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından dile getirilmesi, doğru olması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Digital Chat Station’ın paylaşımında GT Neo 4 hakkında başka bilgiler bulmak da mümkün.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Harry Potter temalı Realme 16 Pro’nun özellikleri belli oldu

Samsung Galaxy S27 Ultra için beklenen kamera değişikliği rafa kalktı

Honor Robot Phone bükülme testinden geçti ama robot kamera toza yenildi

Honor Magic 9 serisi ortaya çıktı ve 11.000 mAh pil dikkat çekiyor

Honor Play 11, 8300 mAh pili ve IP69K korumasıyla geldi
Akıllı telefonun 1.5K yani 1220p çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu çözünürlük Full HD ve QHD arasında bir yere konumlanıyor. 120 Hz yenileme hızı da ekranın özellikleri arasında sayılıyor.
Realme GT Neo 4 100W hızlı şarj desteğiyle gelecek. GT Neo 3 80W ve 150W iki farklı şarj hızı seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Digital Chat Station’ın verdiği bilgiye göre, GT Neo 4 henüz resmiyet kazanmayan Redmi K60 ile rekabet edecek.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.





