Teknoloji

Realme GT 5G Master Edition için yeni sızıntı

realme gt 5g master edition
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme’nin Realme GT 5G Master Edition adını taşıyan yeni bir amiral gemisi telefonu üzerinde çalıştığı biliniyor. Akıllı telefonun Realme ve Kodak arasındaki iş birliğinin ilk örneklerini sergilemesi bekleniyor. 91mobiles ve OnLeaks tarafından paylaşılan görseller, telefonun tasarımı konusunda daha net bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Telefonun tasarımı orijinal Realme GT’ye benzese de, kullanıcılara üç yeni renk seçeneği daha sunulacağı görülüyor. Naoto Fukusawa tarafından tasarlanan telefon için iki beyaz seçeneğin yanında bir de kahverengi versiyon mevcut. Beyaz modellerden birinde arka panelin suni deriyle kaplandığı ve üzerindeki şeritlerle birlikte daha farklı bir görünüme kavuşuyor.

Akıllı telefonun standart Realme GT gibi Full HD+ çözünürlüklü 6.43 inç Super AMOLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Ekranın yenileme hızının ise 120 Hz olacağı konuşuluyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 778 işlemcinin bulunacağı ve bu işlemciye 8 ya da 12 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor.

realme gt 5g master editionTelefonun arkasında 64 megapiksel ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 65W şarj desteğine sahip 4300 mAh kapasiteli pil verecek.

İddialara göre, Realme GT 5G Master Edition Avrupa’da 399 avrodan başlayan fiyatlarla satılacak.

İLGİLİ HABERLER