Teknoloji

Realme GT 2 serisinin tanıtım tarihi için açıklama geldi

realme gt 2 pro

GT 2 serisi hakkındaki bilgileri bir süredir yavaş yavaş paylaşan Realme, serinin resmi tanıtım tarihini de sonunda duyurdu. Şirketin kurucusu ve CEO’su Sky Li, resmi Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda GT 2 serisinin 4 Ocak’ta Çin’de gerçekleştirilecek etkinlikte gözler önüne çıkacağını açıkladı. Etkinlik Türkiye saatiyle 14:30’da başlayacak.

Realme’den lansman tarihi için gönderilen basın açıklamasıyla birlikte GT 2 Pro’nun tasarımını gösteren fotoğraflar da paylaşıldı.

Kısa süre önce Realme GT 2 Pro’nun 150 derece ultra geniş açılı kameraya sahip olacağı açıklanmıştı. Akıllı telefonda dünyanın ilk balık gözü modu da kullanıcılara sunulacak.

GT 2 Pro’da üç teknolojiden oluşan Anten Dizilimi Matris Sistemi de mevcut. Söz konusu teknolojiler şu şekilde sıralanıyor: dünyanın ilk ultra geniş bantlı anten bağlantısı teknolojisi (HyperSmart), Wi-Fi Artırıcı ve 360° yakın alan iletişimi (NFC) teknolojisi.

realme gt 2 proRealme’nin Hiper Akıllı anten bağlantı teknolojisinde telefonun her tarafını kaplayan 12 adet çevresel anten mevcut. Böylelikle neredeyse tüm yönlerde tamamı aynı sinyal gücüne sahip ana bantlar destekleniyor.

Realme’den verilen bilgiye göre; simetrik Wi-Fi anteni telefonun etrafında daha dengeli bir sinyal gücü sağlamak için tasarlandı. Şirketin testlerinde, bu tasarım sinyal dengesini asimetrik Wi-Fi anten tasarımına kıyasla yüzde 20 artırdı.

Realme GT 2 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelecek. Ekran altına yerleştirilen ön kamera, 1 TB depolama alanı seçeneği, 6.7 inç QHD+ AMOLED ekran gibi özelliklerin de telefonda sunulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER