Teknoloji

Realme GT 2 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

realme gt 2 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Qualcomm yeni amiral gemisi mobil işlemcisi Snapdragon 8 Gen 1’i geçtiğimiz hafta duyurmuştu. Bu tanıtımın ardından Android cihaz üreticileri arasında söz konusu işlemciyi taşıyan ilk telefonu çıkarma yarışı başlamışa benziyor. Realme GT 2 Pro, bu yarışı önde bitirme konusunda avantajlı bir konumda gibi görünüyor.

Motorola, Qualcomm’un duyurusundan kısa bir süre sonra Moto Edge X30 modelini 9 Aralık’ta tanıtacağını açıklamıştı. Xiaomi ise Xiaomi 12’nin dünyanın Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili ilk telefonlarından biri olacağını duyurmuştu. Realme başkan yardımcısı Madhav Sheth de bir süre sonra GT 2 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 1 işlemci taşıyacağını doğrulamıştı. GT 2 Pro’nun tanıtım tarihi konusunda beklenen resmi açıklama da sonunda geldi.

Realme’nin Weibo sayfasında GT 2 Pro’nun 9 Aralık’ta tanıtılacağını gösteren bir afiş paylaşıldı. Şirketin 9 Aralık’ta telefona dair pek fazla detay vermesi ise muhtemel görünmüyor. Realme’nin ilk “ultra premium” amiral gemisi telefonunun tanıtımını büyük bir kampanya olmadan yapması beklenmiyor.

realme gt 2 proRealme, GT 2 Pro için 9 Aralık’ta düzenleyeceği etkinlikle “Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili ilk cihazın üreticisi” unvanını kazanmayı hedefliyor gibi görünüyor. Şirketin daha sonra biraz daha derli toplu bir etkinlik düzenlemesi bekleniyor. Bu öngörülerin gerçek olup olmadığını öğrenmek için 9 Aralık’ı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER