Teknoloji

Realme GT 2 Pro sızıntısı ekran altı ön kamerayı gösteriyor

realme gt 2 pro

Realme GT 2 Pro hakkındaki ilk resmi bilgiler bugün paylaşılacak. Duyuruya çok kısa bir süre kalmışken, akıllı telefonla ilgili sızıntılar da devam ediyor. Bunların en yenisi, önemli bir detayı gözler önüne seriyor.

Realme GT 2 Pro’ya ait olduğu söylenen fotoğrafta telefonun ekranı görülüyor. Ekranın üzerinde bir çentik veya kamera deliği bulunmuyor. Bu da telefonun ön kamerasının ekranın altına yerleştirildiği anlamına geliyor. Realme, çatı şirketi Oppo’nun ekran altı kamera teknolojisini geliştirmek için birkaç yıldır sürdürdüğü çalışmalardan faydalanmışa benziyor.

Yine de, fotoğrafta telefonun bir insanın elinde olmaması nedeniyle temkini elden bırakmamak gerekiyor. Sızıntının kaynağına göre, telefon iki farklı versiyonla kullanıcıların karşısına çıkacak ve bunlardan sadece birinde ön kamera ekranın altına yerleştirilecek. Ancak her iki versiyonun da 120 Hz QHD+ panelle geleceği belirtiliyor.

Realme GT 2 Pro hakkındaki ilk detaylar bugün içinde açıklanacak. Ön kamerayla ilgili bu sızıntının doğru olup olmadığı da bu duyuruyla birlikte anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER