Teknoloji

Realme C35’in tanıtım tarihi belli oldu

realme c35
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme C35 geçtiğimiz ay Tayland’da resmi sertifika kurumu NBTC tarafından onaylanmıştı. Şimdi de Realme’nin Tayland ofisi, Facebook ve Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla telefonun tanıtım tarihini duyurdu.

C35, 10 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacak. Realme’nin paylaşımları, telefonun tasarımını ve teknik özelliklerini de görmeyi sağlıyor. C35’in düz çerçevesi, paylaşılan görsellerde göze çarpan ilk noktalardan biri oluyor.

Realme’nin paylaşımında telefon yeşil renk seçeneğiyle görüldü. Telefonun arkasında ise üçlü kamera modülü göze çarpıyor. Burada ana kamera görevini 50 megapiksel sensörün üstleneceği de paylaşımlarda belirtilen noktalar arasında yer alıyor.

C36 6.6 inç büyüklüğünde Full HD ekranla gelecek. Telefonun kalbinde Unisoc T616 işlemci bulunacak. Bu işlemciye eşlik edecek bellek kapasitesi ve işletim sistemi konusunda ise somut bir bilgi verilmiş değil. Ancak internete sızan benchmark testi sonuçları, 4 GB RAM ve Android 11’i göstermişti. Realme’nin birden fazla RAM seçeneği sunması muhtemel görünüyor.

Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili verecek. USB-C girişi üzerinden doldurulan bu pil, 18W şarj desteğine sahip. 3.5 mm. kulaklık jakı ve güç butonuna entegre edilen parmak izi tarayıcısı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Realme C35 hakkında tanıtımdan önce başka yeni bilgilerin paylaşılması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER