Teknoloji

Realme C30s ile uygun fiyatlı cihaz seçeneklerini artırıyor

realme c30s

Haziran ayında tanıtılan Realme C30‘un ardından Realme C30s de gözler önüne çıktı. İki akıllı telefonda aynı kameralar, ekranlar ve kullanıcı arayüzü mevcut. C30s ise yeni bir işlemci ve kenara entegre parmak izi tarayıcısıyla geliyor.

C30s’in kalbinde Unisoc SC9863A işlemciyle geliyor. Bu işlemcide sekiz çekirdek mevcut. İşlemciye 2 veya 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 32 ve 64 GB olarak sıralanıyor.

Realme C30’da parmak izi tarayıcısı mevcut değildi. C30s ise sağ kenarına entegre edilmiş güç butonuyla birlikte geliyor. 6.5 inç büyüklüğündeki HD+ çözünürlüklü LCD ekranda bir değişiklik söz konusu değil. Ekranın üstündeki çentik ise 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka taraftaki 8 megapiksel ana kamera da değişmiyor.

realme c30sRealme C30s Android 12 Go Edition üstüne kurulu Realme UI kullanıcı arayüzüyle geliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi veren 5000 mAh kapasiteli pil, microUSB girişi üzerinden dolduruluyor. 3.5 mm. kulaklık jakı bulunan telefonda iki SIM ve bir microSD kartın yerleştirildiği tepsi de mevcut.

Realme C30s için mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefon Hindistan’da 23 Eylül’de 7499 rupiden (1722 TL) başlayan fiyatlarla kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER