Teknoloji

Realme C25 6000 mAh kapasiteli pille geliyor

realme c25 c25s

Realme C25, daha önce de açıklandığı gibi, Endonezya’da gözler önüne çıktı. Helio G70 işlemci taşıyan uygun fiyatlı bir telefon olarak tanımlanan Realme C25’te üç arka kamera ve görece yüksek hızda şarj olan büyük bir pil bulunuyor.

Akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir IPS LCD ekran mevcut. Bu ekranın üzerindeki damla çentik 8 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Parmak izi tarayıcısı ise telefonun arka panelinde kullanıcıları karşılıyor.

Realme C25’in arkasında kare şeklinde bir kamera adası bulunuyor. Akıllı telefonda ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 2 megapiksel makro kamera ve yine 2 megapiksel siyah-beyaz sensör sistemi tamamlıyor.

Realme C25’in en dikkat çekici özelliği 6000 mAh kapasiteli pili. Maksimum şarj hızı 18W olan bu pil, TUV Rheinland tarafından verilen bir güvenlik sertifikasına da sahip. Akıllı telefon kutusundan Android 11 işletim sistemi ve Realme UI 2.0 kullanıcı arayüzüyle çıkacak.

Telefon için su mavisi ve su grisi olarak adlandırılan iki renk seçeneği sunuluyor. Helio G70 işlemciye ise 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB. Dahili depolama alanı microSD kart ile genişletilebiliyor. Telefona iki nano SIM kart takmak da mümkün.

Realme C25 Endonezya’da 2 milyon 300 bin Endonezya rupisinden (1248 TL) başlayan fiyatlarla satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER