Teknoloji

Realme C21 tanıtıldı: Helio G35 işlemci, 5000 mAh pil

realme c21

Realme uygun fiyatlı cihaz seçeneklerinin arasına bir yenisini daha ekledi. Realme C21 adını taşıyan yeni akıllı telefon, Helio G35 işlemciyle geliyor. Cihaz kutusundan Android 10 işletim sistemi ve Realme UI kullanıcı arayüzüyle çıkacak.

Realme C21’de Helio G35’e 3 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı kapasitesi ise 32 GB. MicroSD kart desteği sayesinde telefonun depolama alanının üzerine 256 GB daha eklenebiliyor.

Realme C21’de 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü ekran bulunuyor. Bu ekranın üzerindeki damla çentik 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Akıllı telefonun arka panelinde ise parmak izi tarayıcısı ve üçlü kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 2 megapiksel makro kamera ve yine 2 megapiksel monokrom sensör sistemi tamamlıyor.

Realme C21’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili sağlıyor. Bu pil, microUSB girişi üzerinden dolduruluyor. Telefon, başka telefonları şarj etmek için de kullanılabiliyor.

Realme C21, mavi ve siyah renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Akıllı telefon Malezya’da 499 ringgit (922 TL) karşılığında satılacak. C21’in diğer ülkelerde ne zaman piyasaya çıkacağı şu an için bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER