Teknoloji

Realme C11’in kutusu resmi duyurudan önce açıldı

realme c11

Realme akıllı telefon pazarının son zamanlardaki en aktif şirketleri arasında yer alıyor. Sürekli olarak birden fazla yeni telefon üzerinde çalışan şirket, Realme C11 adını taşıyan oyun odaklı bir telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Helio G35 işlemci taşıyan telefon benchmark testinden geçerken, cihazın kutu açma videosu da resmi duyuru olmamasına rağmen internette dolaşmaya başladı.

Benchmark testi sonuçları, Realme C11’de bulunan Helio G35 işlemcinin Realme C3’te bulunan Helio G70 kadar hızlı çalışmadığını gösteriyor. Realme C3’ün hem tek çekirdek hem de çok çekirdek sonuçlarında C11’e belirgin bir üstünlük sağladığı görülüyor. Tek çekirdekte C3 1812, C11 ise 900 puan alıyor. Çok çekirdekte ise C3 5707 puan alırken, C11 4153 puanda kalıyor.

Benchmark testinde Realme C11’in 2 GB RAM taşıdığı görülüyor. Bunun bellek kapasitesi için baz opsiyon olacağı söylenebilir. Hem işlemcinin performansı hem de 2 GB RAM’in varlığı, Realme C11’in başlangıç fiyatının oldukça uygun olacağını düşündürüyor.

Kutu açma videosu ise telefon hakkında fazla detay göstermiyor. Ön kameranın yerleştirildiği damla çentik ve çift sensörlü arka kamera kurulumu kolaylıkla fark ediliyor. Telefonun kutusundan USB şarj cihazı da çıkıyor.

Realme C11, 30 Haziran’da tanıtılacak. Tanıtım görselleri Malezya ve Vietnam’dan gelse de, telefonun tüm dünyada satışa sunulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER