Teknoloji

Realme C11 için sızıntılar devam ediyor

realme c11 c12

Realme C11, MediaTek’in Helio G35 işlemcisinin kullanılacağı ilk telefon olarak yakında resmiyet kazanacak. Tanıtım için bekleyiş devam ederken, C11’e dair yeni detaylar da resmi belgeler ve sızıntılar aracılığıyla ortaya çıkıyor.

Çin’de hazırlanan bir sertifika, telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinin sağlayacağını gösteriyor. Sudhanshu rumuzlu duyumcunun paylaşımları ise Realme C11’in 6.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağını ortaya koyuyor. Bu ekranın üstünde damla şeklinde bir çentiğin bulunacağı belirtilirken, akıllı telefonda Helio G35 işlemciye 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği de iddialar arasında yer alıyor.

Söz konusu kurulum, giriş seviyesinde konumlanan bir telefon için uygun görünüyor. Telefonda üç kart yuvasının bulunması, çift SIM kartı ve micro SD kartı aynı anda kullanmanın mümkün olduğu anlamına geliyor.

Realme C11’in arkasında ikili bir kamera sisteminin yer alması bekleniyor. Burada ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği söyleniyor. Kameranın Super Nightscape isimli bir çekim modunu destekleyeceği belirtiliyor.

Realme C11’in işlemcisi Helio G35’e dair detaylar şu an için bilinmese de, dedikodular ilginç bir noktayı gösteriyor. Bu işlemcide iki adet Cortex A76 çekirdeğin bulunacağı ve bu sayede Helio G35’in Helio G70’e kıyasla daha kuvvetli bir performans sergileyeceği belirtiliyor. GPU’nun ise Mali-G52’den G76’ya yükseltileceği iddia ediliyor.

Realme C11 için hazırlanan destek sayfası kısa süre önce Realme’nin Hindistan’daki internet sitesinde görülmüştü. Bu da telefonun resmi duyurusunun çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER