Teknoloji

Realme Book Prime ve Buds Air 3 kablosuz kulaklık tanıtıldı

realme book prime

Realme MWC 2022 kapsamında düzenlediği etkinlikte GT 2 serisi telefonlarının küresel lansmanını gerçekleştirirken başka ürünleri de gözler önüne çıkardı. Bu ürünler Realme Book Prime dizüstü bilgisayar ve Buds Air 3 kablosuz kulaklık oldu.

Realme Book Prime’ın geçtiğimiz ay Çin’de Realme Book Enhanced Edition adıyla resmiyet kazandığını belirtmekte fayda var. Dizüstü bilgisayarda Intel Core i5 işlemcinin daha yüksek TDP’li versiyonu bulunuyor. Buds Air 3 kablosuz kulaklık ise aktif gürültü engelleme özelliğiyle dikkat çekiyor.

Realme Book Prime’la Realme Book arasındaki tek görsel fark, Gerçek Yeşil olarak adlandırılan renk seçeneği oluyor. Dizüstü bilgisayarın kalbinde 11. nesil Intel Core Core i5-11320H işlemci bulunuyor. Bu işlemciye Intel Iris Xe grafik işlemci birimi eşlik ediyor.

Yenilenen çift fanlı soğutma sistemi ise standart Realme Book’a kıyasla yüzde 50 daha yüksek sıcaklık tahliye oranına ulaşmayı sağlıyor. Diğer özellikler konusunda bir değişiklik söz konusu değil. 14.2 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekran 3:2 görüntü oranı ve 2160 × 1440 piksel çözünürlükle geliyor. 54 Wh pil ve 65W şarj adaptörü de telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

8 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip Realme Book Prime, Avrupa’da 999 avro karşılığında satılacak. 16 GB RAM isteyenlerin ise 1099 avro ödemesi gerekecek.

Buds Air 3 ise Realme’nin Hibrit Aktif Gürültü Engelleme özelliğini sunduğu en yeni kablosuz kulaklık oldu. 10 nm sürücülerin bulunduğu kulaklık, ortam sesini 42 dB’e kadar azaltabiliyor. IPX5 dayanıklılık sertifikasına ve Bluetooth 5.2 desteğine sahip kulaklık, şarj kutusunun da desteğiyle 30 saat boyunca müzik dinleme imkanı vadediyor.

İki cihaza birden bağlanabilen Realme Buds Air 3 için Galaksi Beyazı ve Yıldızlı Mavi olarak adlandırılan iki renk seçeneği sunuluyor. Kulaklık Avrupa’da 99 avro karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER