Teknoloji

Realme akıllı telefon markasını Türkiye’ye bekleyenlere müjde

realme türkiye realme gt 2 pro

Bir süredir Türkiye’ye resmi olarak gelmesini beklediğimiz Realme nihayet geliyor. Şirketten gelen resmi açıklamayla birlikte özellikle gençlere hitap eden Realme akıllı telefon modellerinin 2020 yılı içinde ülkemizde satışa sunulacağı duyuruldu.

2018 yılının mayıs ayında kurulan Realme, kısa sürede dünya çapında bilinen teknoloji markalarının arasına girdi. Şirketin belirttiğine göre, yeni yılın ilk ayında raflarda yerini alacak Realme ürünleri, teknoloji savaşlarının yönünü değiştirmeye geliyor.

Realme, kaliteli ve akıllı telefonları uygun fiyatlarla tüketiciye buluşturma hedefiyle Li Bingzhong önderliğindeki akıllı telefon endüstirisi deneyimine sahip bir ekip tarafından 2018 yılının mayıs ayında kuruldu. Realme; Oppo, Vivo, OnePlus gibi markalarla aynı çatı altında bulunuyor.

Yüksek kaliteli teknolojik ürünleri, uygun fiyatlarla genç tüketicilerle buluşturduğunu belirten marka, 1 yıl kadar kısa bir sürede Hindistan pazarında 4’üncü oldu. Dünya sıralamasında ise, 2018 üçüncü çeyreğinde 47’nci olan marka, 1 yıl sonra yüzde 500’lük bir büyüme kaydederek 2019’un üçüncü çeyreğine yedinci sıraya geldi.

Marka şu anda Çin, Hindistan, Endonezya, Vietnam, Tayland, Malezya, Pakistan, Mısır gibi 18’den fazla ülkenin pazarında aktif rol oynuyor. Kuruluşunun ilk yılında Avrupa pazarına açılan marka, güçlü performans, şık tasarım ve uygun fiyat politikasıyla öne çıkıyor.

Realme 3 yeni Android telefon ile Türkiye pazarına giriyor

Realme, kendi deyimiyle “genç olmaktan gurur duyan marka, yine gençlere hitap edecek ürünler” sunuyor. Şık tasarımları, gençlerden ilham alan dinamik kullanımları ile öne çıkan ürünler bu aydan itibaren Türkiye’de olacak. Güç ve stili bir arada sunan marka teknoloji tutkunlarının yeni gözdesi olmaya aday olduğunun da altını çiziyor.

Bir yıl boyunca 6 farklı ürün piyasaya süren Realme, Türkiye’ye 3 ürün ile giriş yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak yalnızca akıllı telefon ürünleri ile raflarda yerini alacak marka, önümüzdeki dönemde aksesuarlar ve diğer akıllı cihazlarını da Türkiye’ye getirmeyi hedefliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER