Teknoloji

Realme 9 Pro ve Pro Plus’ın tanıtım tarihi ortaya çıktı

realme 9 pro

Realme 9 Pro ve Pro Plus hakkındaki haber ve sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Ancak akıllı telefonlar hâlâ resmiyet kazanmış değil. Ancak bu durum yakında değişecek gibi görünüyor.

İnternete sızan yeni bir afişe göre, Realme’nin orta segment telefonları 15 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma hâlâ iki haftadan uzun bir süre var ve bu dönemde yeni detayların gün yüzü görmesi de sürpriz olmayacaktır.

Realme’den henüz bu tarih konusunda bir doğrulama gelmiş değil. Ancak şirketin bu konuyla ilgili duyuruyu çok geç olmadan yapması bekleniyor.

Realme 9 Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 695 işlemci bulununması bekleniyor. Pro Plus versiyonda ise MediaTek’in Dimensity 920 işlemcisinin olması kesin gibi görünüyor. Pro versiyonun 33W şarj destekli 5000 mAh, Pro Plus’ın ise 65W şarj desteğine sahip 4500 mAh pille gelmesi bekleniyor.

Realme 9 Pro Plus’ta Pro versiyondan daha küçük ve daha yavaş bir ekran olacağı söyleniyor. Pro’nun 6.59 inç 120 Hz, Pro Plus’In ise 6.43 inç 90 Hz ekranla gelmesi bekleniyor. Bu nedenle Plus versiyona “artı” değer kazandıran özelliklerin ne olacağı da merak ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER