Teknoloji

Realme 9 4G’nin tanıtım tarihi belli oldu

Realme 9 4G

Realme 9 Pro serisinin üyeleri şubat ayında gözler önüne çıkmıştı. Ardından mart ayında Realme 9 5G ve 9 5G Speed modelleri tanıtılmıştı. Realme 9 Pro ve 5G modellerinin ardından sıra nihayet Realme 9 4G modeline geldi.

Realme söz konusu modelin 7 Nisan’da gözler önüne çıkacağını açıkladı. Akıllı telefonda Samsung’un 108 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL HM6 sensörünün bulunacağı daha önce doğrulanmıştı. Yeni piksel birleştirme teknolojisi de bu sensörün özellikleri arasında yer alıyor.

Telefonun diğer kamera sensörleri konusunda henüz kapsamlı bilgiler verilmiş değil. Ancak ana kameraya 120 derece geniş açılı sensörün ve 4 cm makro kameranın eşlik edeceği biliniyor.

Realme 9 4G üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Şirketin Sunburst Gold adını verdiği altın sarısı rengi ön plana çıkarması bekleniyor. Telefonun 7.99 mm. kalınlığında ve 178 gram ağırlığında olacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Aynı zamanda kalp atış hızı monitörü olarak işleyecek ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve 90 Hz Super AMOLED ekran da telefonda kullanıcıları bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER