Teknoloji

Realme 9 4G 108 megapiksel ana kamerayla gelecek

realme 9 se 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme 9 serisinin açılışı 9i modeliyle yapılmıştı. Sadece 4G özelliği bulunan bu telefonu 5G destekli iki Pro model takip etmişti. Daha sonra ise Realme 9 5G ve 9 5G Speed tanıtılmıştı. Sızıntılar Realme 9 4G modelinin de yolda olduğunu gösteriyor. Ancak bu model mevcut 9i’den daha güçlü olacak gibi görünüyor.

9 4G, kısa bir süreliğine Realme’nin destek sayfasındaki cihaz listesinde görüldü. Telefon daha sonra listeden kaldırılsa da, duyumcu Yogesh Brar ve MySmartPrice sitesi ekran görüntülerini paylaştı.

Brar telefonun teknik özelliklerine dair bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. Buna göre, akıllı telefonda ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü bir sensör üstlenecek. Bu da 9 4G’nin serinin kamera bakımından en güçlü cihazlarından biri olacağını gösteriyor. Realme 9 Pro Plus’ta 50 megapiksel çözünürlüklü, optik görüntü sabitleme özelliğine sahip ana kamera bulunuyor.

realme 9 4gTelefonun önünde ise serinin diğer üyeleri gibi 16 megapiksel kamera olacağı söyleniyor. Daha önceki sızıntılara göre, telefonda 6 veya 8 GB RAM bulunacak. Dahili depolama alanı içinse sadece 128 GB olacak.

Akıllı telefonun hangi işlemciyle geleceği şu an için bilinmiyor. Realme 9 4G ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pilden alacak. Bu pilin 33W hızlı şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. Realme 9i ve 9 5G’nin de aynı pili taşıdığını belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER