Teknoloji

Realme 8 Pro’nun özellikleri FCC’nin veri tabanında görüldü

realme 8 pro

Realme 8’de 5000 mAh pil ve 30W Dart Charge özelliğinin bulunacağı daha önce Realme CEO’su Madhav Sheth tarafından açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından Realme 8 Pro için daha hızlı bir şarj beklentisi ortaya çıkmıştı. ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgeleri bu beklentiyi doğruluyor.

FCC’nin veri tabanında RMX3081 kod adıyla boy gösteren telefonun Realme 8 Pro’nun 4G versiyonu olması bekleniyor. Bu belgelerde telefonun 4500 mAh kapasiteli pilin 65W şarj adaptörüyle doldurulacağı belirtiliyor. Bu kapasite, SuperDart şarj adaptörlerinin hızıyla da örtüşüyor. Telefonun tam şarjının 34 dakika içinde gerçekleşeceği belirtilirken, 10 dakikada pilin doluluk oranının yüzde 43 seviyesine çıkacağı ifade ediliyor.

Akıllı telefon kutusundan Realme UI kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Bu kullanıcı arayüzünün temelinde Android 11 bulunuyor. Realme 8 Pro’nun 4G versiyonunun kalbinde Qualcomm Snapdragon 730G işlemcinin yer alacağı da belgelerde görülüyor.

Realme 8 Pro performans odaklı bir cihaz gibi görünmüyor. Telefonda kamera deneyimi ön plana çıkıyor. Realme’nin performans odaklı akıllı telefonları ise GT serisi altında yer alacak. Realme 8 Pro’nun 108 megapiksel çözünürlüklü bir ana kamerayla geleceği de biliniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER