Teknoloji

Realme 8 5G FCC tarafından onaylandı

realme 8

Realme 8 5G, RMX3241 model numarasıyla kısa bir süre önce Tayland’da NBTC tarafından onaylanmıştı. Akıllı telefon şimdi de ABD Federal Ticaret Komisyonu’ndan (FCC) onay aldı. Bu yeni onay, Realme 8 5G’nin çıkışının giderek yaklaştığını gösteriyor.

FCC kaydına göre, Realme 8 5G’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil sağlıyor. Akıllı telefon kutusundan Android 11 işletim sistemi ve Realme UI 2.0 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor. Ancak Realme 8’in 5G ve 4G versiyonlarının farklı olduğu bazı noktalar da söz konusu. 8.5 mm. kalınlığında ve 185 gram ağırlığında olan 5G versiyon, 4G versiyona kıyasla daha kalın ve hafif bir cihaz.

Realme 8 4G’de parmak izi tarayıcısı ekranın içine yerleştirilmişti. 5G versiyonda ise parmak izi tarayıcısı kenara taşınıyor. Bu da 5G versiyonda AMOLED yerine LCD panelin tercih edileceğini gösteriyor.

realme 8 5gFCC’nin veri tabanına göre, Realme 8 5G NFC desteğiyle gelecek. 4G versiyonda bu özellik bulunmuyor. Realme 8 5G’nin diğer özelliklerini öğrenmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER