Teknoloji

Realme 7 Pro’nun pil ve şarj kapasitesi ortaya çıktı

Realme, akıllı telefon pazarının son zamanlardaki en aktif markaları arasında yer alıyor. Şirket, şimdi yeni bir telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. Realme 7 Pro adını taşıması beklenen telefonun izleri resmi kayıtlarda görüldü.

İnternete sızan bir belge, telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilinin vereceğini gösteriyor. Buna ek olarak, Realme’nin 65W SuperDart hızlı şarj özelliği de telefonda bulunacak. Akıllı telefonun Hindistan’daki satış fiyatının 20 bin rupinin (1949 TL) altında olacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Söz konusu kayıtta cihazın model numarası RMX2170 şeklinde görülüyor. Ancak daha önce çıkan haberlerde bu model numarasının Realme X3 Pro’ya ait olabileceği iddia edilmişti. Dolayısıyla sızan belgelere biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor.

realme 7 pro

Realme 7 Pro, 7i ve C17 modelleriyle ilgili bilinen bir diğer nokta ise bu telefonların 5G desteği sunmayacağı. X3 Pro’nun 5G desteğine sahip olacağına yönelik işaretler, son resmi belgedeki cihazın 7 Pro olma ihtimalini biraz daha artırıyor. Bu ihtimalin doğruluğu ise zaman içinde anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER