Teknoloji

Realme 7 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu

realme 7 5g

Realme 7 5G, kısa süre önce Tayland’da NBTC’nin veri tabanında görülmüştü. Akıllı telefonun tanıtım tarihi konusunda beklenen açıklamanın gelmesi de fazla zaman almadı. Realme’nin Birleşik Krallık ofisinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, tanıtım etkinliğinin 19 Kasım’da gerçekleştirileceği belirtildi. Türkiye saatiyle 13:00’da başlayacak etkinlik; Realme’nin Facebook, Twitter ve YouTube hesaplarında yayınlanacak.

Duyuruda Realme 7 5G’nin bir görseli de yer alıyor. Bu görsel, akıllı telefonun ekranının üzerinde ön kameranın yerleştirildiği bir deliğin olduğunu ve telefonun parmak izi tarayıcısının da kenarında konumlandırıldığını gösteriyor.

Realme 7 5G’nin diğer özellikleri bilinmiyor. Ancak NBTC’nin veri tabanında telefonun RMX21111 kod adını taşıdığı görülmüştü. Bu model numarası, geçtiğimiz ağustos ayında Çin’de piyasaya çıkan Realme V 5G’de de kullanılmıştı.

Bu da Realme 7 5G’nin Realme V 5G’nin küresel versiyonu olarak resmiyet kazanacağını gösteriyor.

Akıllı telefonun kalbinde Dimensity 720 işlemci bulunuyor. 6.5 inç Full HD+ çözünürlüklü 90Hz LCD ekran, 48 megapiksel ana arka kamera, 16 megapiksel ön kamera, 30W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Realme 7 5G hakkındaki yeni detayların tanıtıma doğru geri sayım devam ederken ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER