Teknoloji

Realme 5i Türkiye satış fiyatı belli oldu

realme 5i

Realme, kısa süre önce Türkiye akıllı telefon pazarına hızlı bir giriş yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde üç farklı modelini Türkiye’de satışa sunan Çinli üretici, listeye yeni bir cihaz daha ekliyor. Realme 5i, 1499 TL’lik özel satış fiyatı ile raflardaki yerini alıyor.

5000 mAh kapasiteli pili, Realme 5i’nin en güçlü özelliklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Şirket, bu pil sayesinde telefonun 30 gün boyunca şarja ihtiyaç duymadan çalışabileceğini belirtiyor. Yüksek pil kapasitesi, uzun pil ömrüne bağlı olarak daha uzun bir eğlence deneyiminin de kapısını açıyor.

Realme 5i’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 665 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Gelişmiş oyun performansı ve üçüncü nesil Qualcomm AI Engine genel yüksek performans, Realme 5i’nin vaatleri arasında bulunuyor.

Akıllı telefonda 12 megapiksel çözünürlüklü ana arka kameraya 8 megapiksel çözünürlüklü 119 derece ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel porter kamerası ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. 8 megapiksellik ultra geniş açılı kamera, Nightscape 2.0 özelliği ile karanlık ortamlarda geniş açılı çekimler yapabiliyor. Realme 5i’nin ana arka kamerasında elektronik görüntü sabitleyici özelliği mevcut.

Realme 5i için iki farklı renk seçeneği mevcut

Realme 5i’de kullanıcılara Okyanus Mavisi ve Orman Yeşili olmak üzere iki ayrı renk seçeneği sunuluyor. Kutusundan ColorOS 6.1 yüklü olarak çıkan akıllı telefonun Türkiye’de 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip modeli satılıyor.

Realme 5i’yi 14 Şubat’a kadar 1499 TL karşılığında satın almak mümkün olacak. Bu tarihin ardından telefonun fiyat etiketinde 1699 TL yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER