Teknoloji

Realme 5 Pro için başlayan indirim kampanyası devam edecek

realme 5 pro indirim

Hafta içinde Türkiye lansmanını gerçekleştiren Realme, ilk etapta üç Android telefonunu ülkemizde satışa sundu. Realme XT, Realme C2 ve Realme 5 Pro modelleri içinde sonuncusu, lansmana özel olarak üç gün boyunca indirimle satıldı. Realme, yoğun ilgi gören bu indirim kampanyasını uzatacağını kaydetti.

Normal satış fiyatı 1899 TL olan Realme 5 Pro, geride kalan salı, çarşamba ve perşembe günleri 1699 TL’ye satıldı. Hepsiburada, Amazon, Gittigidiyo, N11 ve Trendyol gibi e-ticaret sitelerinde bu telefon indirimle fiyattan müşterilere sunuldu. Realme’den gelen basın bültenine göre, yoğun ilgi gören bu kampanya pazartesi itibarıyla devam edecek.

Şu anda Realme 5 Pro modeli yine 1899 TL’ye satılıyor. Ancak pazartesi gününden itibaren belirttiğimiz mağazalarda yine 1699 TL’ye satılmaya devam edilecek.

Realme 5 Pro özellikleri

6.3 inç, Full HD+ çözünürlüklü ve damla çentikli ekranıyla dikkat çeken 5 Pro’nun, ekran/gövde oranını yüzde 90,6’ya kadar çıkıyor. Ekran, Corning Gorilla Glass 5 cam ile kaplı. 10nm tabanlı Snapdragon 712 10 nm işlemci ile çalışıyor, 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza da barındırıyor. Android 9 Pie tabanlı ColorOS 6 ile yüklü olarak geliyor. 3.0 AI motorunun konuşma tanıma, görüntü işleme ve optimizasyondaki verimliliği büyük ölçüde artırdığı da dile getiriliyor.

Realme’nin kullanıcılara çeşitli senaryolarda geçerli olan çok yönlü fotoğraf deneyimi sunduğuna dikkat çekiliyor. Realme 5 Pro’da 48 megapiksel ana kamera (Sony IMX 586), 119 derece ultra geniş açılı kamera, ultra makro lens ve derinlik sensörü olmak üzere toplam dört arka kamera bulunuyor. 16 MP çözünürlüklü ön kameraya sahip olan bu telefon ön kamerada Sony IMX471 sensörünü kullanıyor.

İLGİLİ HABERLER