Teknoloji

Realme 12 Pro serisinde Rolex ile iş birliği yapıyor

realme 12 pro

Realme 12 Pro ve Pro+’ın çok yakında resmiyet kazanması bekleniyor. İki telefonun da hem teknik özellikleri hem de tasarımları Çin’in resmi sertifika kurulu TENAA’nın kayıtları sayesinde görülmüştü. Realme şimdi de yeni akıllı telefonları için dünyanın en lüks saat markalarından biri olan Rolex ile iş birliğine gittiğini duyurdu.

Bu iş birliği çerçevesinde 12 Pro+’ın özel bir versiyonu hazırlanacak. Söz konusu özel versiyonda koyu mavi deri arka paneli altın rengindeki detaylar tamamlayacak.

Realme daha önce de lüks saat tasarımcısı Ollivier Saveo ile bir iş birliği yaptığını açıklamıştı. O açıklamada Rolex’in adı geçmese de, taç emojisiyle bir gönderme yapılmıştı. Bu noktada Rolex’in logosunun bir taç olduğunu belirtmekte fayda var.

Realme tarafından paylaşılan görselde bir Rolex Oyster Perpetual Datejust yer alıyor. Bu saatin tarih kısmında 28 yazıyor. Dolayısıyla resmi duyurunun 28 Ocak’ta yapılması sürpriz olmayacaktır. Ayrıca Rolex hâlihazırda saatin mavi kadranlı bir versiyonunu satmıyor. Dolayısıyla bu iş birliği çerçevesinde 15 bin dolarlık saatin özel bir versiyonunun duyurulması da ihtimaller arasında yer alıyor.

realme 12 pro

Realme 12 Pro serisinde periskop kameraya yer verecek

Realme 12 Pro ve Pro+’ın en azından birinde periskop kameranın bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şimdiye kadar yeni akıllı telefonları için çeşitli ipuçları veren Realme’nin bu paylaşımlara devam etmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER