Teknoloji

Realme 12 Pro serisi için bir iş birliği daha duyurdu

realme 12 pro

Realme 12 Pro serisi için önemli iş birlikleri duyurmaya devam ediyor. İlk olarak lüks saat üreticisi Rolex ile güçlerini birleştiren şirket, şimdi de Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Claudio Miranda ile bir iş birliği yapıyor.

Realme’den yapılan açıklamada, Miranda’nın 12 Pro serisinde “görüntülere kusursuz ince ayar” için yardımcı olacağı belirtildi. Bu ifadeyle tam olarak neyin kastedildiği belirsizliğini koruyor.

Şilili görüntü yönetmeni Miranda; Oblivion, Tron: Legacy, Benjamin Button, Pi’nin Yaşamı ve son olarak da Top Gun: Maverick gibi filmlerde çalışmıştı. Miranda’nın en iyi görüntü yönetmenliği dalında Oscar kazandığını bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

Realme 12 Pro hangi özelliklerle gelecek?

12 Pro serisi, kamera deneyiminin ön planda olduğu orta segment telefonları barındıracak. Ana kamera görevini Sony IMX890 sensör üstlenirken, periskop kamera görevini de OV64B sensör yerine getirecek. 6.7 inç Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz OLED ekran, Snapdragon 7s Gen 2 işlemci, 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB depolama alanı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER