Teknoloji

Realme 12 Pro+ için periskop kamera sinyali geldi

realme 12 pro

Realme 12 Pro+ bu ay bitmeden resmiyet kazanacak. Çin’de resmi sertifika kurulu TENAA’nın kayıtlarında boy gösteren telefonun özellikleri için de Realme’den bazı sinyaller geliyor. Şirketin Hindistan ofisinin X hesabından yapılan “Periskop zamanı” temalı paylaşımda “200 MP” ibaresinin üstü çizilirken, kullanıcılar periskop lens kameranın avantajlarının anlatıldığı bir sayfaya yönlendiriliyor.

Bu avantajlardan ilk akla geleni yüksek yakınlaştırma seviyelerinde daha iyi netlik sağlanması. Realme’nin paylaştığı diğer örnek ise portre fotoğraflarda periskop kameranın varlığı sayesinde nesne ve arka plan ayrımının daha iyi şekilde yapılabilmesi oluyor.

Realme’nin bu paylaşımı, şirketin 12 Pro serisinde 200 megapiksel kameraya yer vermeyeceğini düşündürüyor. Ancak bu ihtimali henüz, en azından Pro+ modeli için, masadan kaldırmamak gerekiyor. Realme 11 Pro+’ın 200 megapiksel ana kameraya sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var.

realme 12 pro+

Realme 12 Pro+ için yeni paylaşımlar bekleniyor

Realme 12 Pro+’ın önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla tanıtımdan önce Realme’den bu telefonun özellikleriyle ilgili yeni sinyallerin gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER