Teknoloji

Realme 11X 5G’nin tasarımı sızıntıyla görüldü

realme 11x 5g

Realme 11 serisinin ilk üyeleri Realme 11, 11 Pro ve 11 Pro+ mayıs ayında tanıtılmıştı. Bunların ardından Çin dışında piyasaya çıkacak Realme 11 4G ve 5G modelleri gözler önüne çıkmıştı. Yeni bir sızıntı, bu gruba yakında Realme 11X 5G modelinin ekleneceğini gösteriyor. Bu sızıntı telefonun tasarımını gözler önüne seriyor.

Sızan görselde telefonun ön kamerasının ekranın üstündeki yuvarlak deliğe yerleştirildiği görülüyor. Düz çerçeve de sızan görselin gösterdikleri arasında yer alıyor. Bunun dışında görselden telefon hakkında başka bir ipucu almak mümkün olmuyor. Daha önceki sızıntılarda telefonun siyah ve mor renk seçenekleriyle geleceği, RAM seçeneklerinin 6 ve 8 GB, depolama alanının ise 128 GB olacağı görülmüştü.

11X 5G’nin teknik özellikleri itibarıyla bir süre önce tanıtılan Realme 11 5G’nin uluslararası versiyonuna benzeyeceği tahmin ediliyor. Ancak bu modelde şarj desteğinin 67W yerine 33W olacağı söyleniyor. Realme 11 5G,  MediaTek’in Dimensity 6100+ işlemcisinin kullanıldığı ilk telefon olarak karşımıza çıkmıştı. Akıllı telefonda 6.72 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran bulunuyor. Full HD+ çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızı ise 120 Hz.

Realme 11X 5G ağustos ayı bitmeden tanıtılabilir

Realme 11X 5G’nin ağustos ayı sona ermeden tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla telefon hakkında önümüzdeki dönemde yeni detaylarla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER