Teknoloji

Realme 10 resmi belgelerde görülmeye başladı

realme 9i 5g realme 10t 5g

Realme 9 serisi altında sekiz telefonu kullanıcıların karşısına çıkarmış durumda. Dolayısıyla artık gözlerin bu serinin takipçisine çevrilme zamanının geldiği söylenebilir. CB Test veri tabanındaki yeni bir kayıt, Realme 10’un pil kapasitesini gösteriyor.

Veri tabanında RMX 3630 model numarasıyla boy gösteren telefonun pil kapasitesinin 4880 mAh olduğu görülüyor. Bunun tipik anlamda 5000 mAh kapasiteye tekabül ettiği söylenebilir.

Realme 9 da 5000 mAh pil kapasitesiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Çinli üreticinin pil kapasitesinde bir değişikliğe gitmemesinin anlaşılır bir tercih olduğu söylenebilir.

realme 10Realme 10 hakkındaki işaretlerin görüldüğü tek yer CB Test veri tabanı değil. Endonezya’nın telekomünikasyon ajansının, Avrasya Ekonomik Komisyonu’nun ve Tayland’ın telekomünikasyon kurulunun kayıtlarında da telefonun 2023’te resmiyet kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteren belgeler yer alıyor. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde bu seri hakkında yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER