Teknoloji

Realme 10 Pro+’ın ekran özellikleri ve arka panel tasarımı görüldü

realme 10 pro+

Realme 10 Pro+ 17 Kasım’da Çin’de resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon, Realme 10 Pro modeliyle birlikte tanıtılacak. Resmi duyuru için geri sayım devam ederken, Realme’den de 10 Pro+ için heyecanı artıracak paylaşımlar geliyor. Bu paylaşımlardan biri, telefonun gelişmiş ekran özelliklerine ışık tutuyor.

Realme’nin başkan yardımcısı tarafından yapılan paylaşıma göre, akıllı telefon 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz OLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Realme ekranın göz yorgunluğunu en alt seviyeye indirecek özelliklerle donatıldığının altını çiziyor.

Akıllı telefonun ekranını saran çerçevenin kalınlığının sadece 2.33 milimetre olduğuna dikkat çekiliyor. Her iki tarafa da 61 derece kavis yapan ekran, ekstra bir temperli camla korunuyor. Bu camın 1,5 metreye kadar yükseklikten düşmeye karşı dayanıklı olduğu belirtiliyor.

realme 10 pro+

Realme 10 Pro+’ın arka paneli de görüldü

Realme 10 Pro+ için yapılan bir diğer paylaşımda ise telefonun arka panelini görmek mümkün oluyor. Arka panelin sol üst kısmında tıpkı Realme 10‘da olduğu gibi iki büyük kamera halkası mevcut. Ancak bu halkalar arasındaki mesafe Realme 10’a kıyasla biraz daha kısa gibi görünüyor. Tanıtıma kadar Realme 10 Pro ve Pro+ hakkında daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER