Teknoloji

Razer Zephyr RGB yüz maskesi satışa sunuldu

razer zephyr

Duyurusu uzun süre önce yapılan Razer Zephyr akıllı yüz maskesi sonunda satışa sunuldu. RGB aydınlatmalı maskenin ABD’deki fiyat etiketinde 99.99 dolar yazıyor. 150 dolar ödeyenler üç yedek filtre kitini de barındıran paketi satın alabiliyor. Filtre kitlerinin fiyatında ise 30 dolar yazıyor.

Razer’ın yenilikçi ve sıra dışı maskesini bulmak pek kolay olmayacak gibi görünüyor. 150 dolarlık paket için stokların şimdiden tükendiği belirtilirken, tek başına satılan versiyon da şirketin internet sitesinde aynı şekilde görülüyor.

Zephyr’in pandemi döneminde üst sınıf bir koruma vadettiği söylenebilir. Göz alıcı RGB aydınlatmasıyla Razer ürünü olduğunu belli eden maske, çift fanlı bir aktif hava temizleme sistemine sahip. Bu sistemde N95 filtreler kullanılıyor. Söz konusu sistem hem kullanıcıları hem de etraflarındakileri koruyor. Mobil uygulamayla Zephyr’in ışıkları kişiselleştirilebiliyor.

razer zephyrRazer Zephyr yüz maskesini çıkarmakta gecikse de, bu yatırımın karşılığını alabilir. Salgınla mücadelede hatırı sayılır bir mesafe alınsa da, dünya genelinde özellikle kapalı alanlarda maske kullanmak gerekiyor. Toplu ulaşımda da bu zorunluluk daha uzun süre boyunca sürecek gibi görünüyor. Dolayısıyla bu konuda hassas olanlar için Razer’ın maskesi, pahalı da olsa, cazip bir çözüm olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER