Teknoloji

Razer Raptor 27 oyun monitörü FreeSync Premium ile yenilendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Razer Raptor 27 oyun monitörü FreeSync Premium desteği, daha pürüzsüz oyun deneyimi için düşük kare hızı telafisi, 165 Hz yenileme hızı ve THX sertifikasıyla yenileniyor. THX sertifikası daha iyi renk, ton ve görüntü doğruluğu vadediyor. Tıpkı 2019 model Raptor 27 gibi, bu model de Nvidia G-Sync ile uyumlu. Buna ek olarak, 27 inçlik mat QHD IPS panel DCI-P3 renk gamının yüzde 95’ini kapsıyor.

Yeni Raptor 27, yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak. Monitörün ABD’deki fiyat etiketinde 799.99 dolar yazacak. Bunun bir önceki versiyonun satış fiyatından 100 dolar fazla olduğunu belirtmek gerekiyor. Razer’ın yaptığı iyileştirmeleri göz önüne alınca bunun şaşırtıcı olmadığı söyleniyor.

Raptor 27’yi tasarım bakımından geride bırakmanın zor olduğu rahatlıkla söylenebilir. Dayanıklı alüminyum bir tabana sahip olan Raptor 27, kablo yönetimini kolaylaştırmak için 90 derece döndürülebiliyor.

razer raptor 27Şirket yeni Raptor 27 ile birlikte bir VESA adaptörü de sunuyor. Daha önceki modele de entegre edilebilecek bu adaptör de üçüncü çeyrekte piyasaya çıkacak. VESA adaptör için de 100 dolar ödemek gerekecek.

Yeni Razer Raptor 27, bir önceki versiyonla aynı girişlere sahip. HDMI 2.0b, DisplayPort v1.4, DisplayPort destekli USB-C, iki adet USB Type-A 3.2 Gen 1 girişi ve 3.5 mm. kulaklık jakı, Raptor 27’de mevcut.

İLGİLİ HABERLER