Teknoloji

Razer Phone yeni güncellemeyle portre kamera moduna kavuşuyor

razer phoneOyunculara yönelik bir akıllı telefon olan Razer Phone, geçtiğimiz yılın kasım ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefonun piyasaya çıkışının üzerinden altı ay geçmesine rağmen, Razer cihaza yeni özellikler eklemeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda telefona eklenen son özellik ise kamera içinde sunulan portre modu oldu.

Akıllı telefonun arkasında 12 megapiksel çözünürlüklü çift lensli bir kamera kurulumu yer alıyor. Bu da donanım bakımından cihazı en yakın rakipleriyle aynı noktaya getiriyor.

Razer’ın telefonuna yeni bir kamera özelliği eklemesi, sürpriz niteliği taşımıyor. Şirketin CEO’su Min-Liang Tan, bir süre önce Twitter’da telefona yeni ve havalı özellikler eklemeyi planladıklarını belirtmişti.

Razer ilk akıllı telefonuna daha önce de yeni özellikler eklemişti. Ocak ayında yayınlanan güncellemede kullanıcılara Netflix için HDR ve gelişmiş ses desteği sunulmuştu. Nisan güncellemesi ise cihaza Android 8.1 Oreo’yu getirmişti.

Razer Phone’a önümüzdeki dönemde yayınlanacak güncellemelerle yeni özelliklerin eklenmesi bekleniyor. Akıllı telefonun yeni versiyonunun da 2018 bitmeden duyurulacağı söylense de, henüz bu konuda ortada somut bir işaret bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER