Teknoloji

Razer Phone’un kamera ve ses kalitesi güncellemeyle artıyor

Razer bundan bir ay önce akıllı telefonu Razer Phone’un kamerasını bir dizi yazılım güncellemesiyle iyileştireceğini açıklamıştı. Telefonun odak noktasında oyun deneyimi yer alsa da, yapılan son güncelleme telefonun küresel ölçekteki kullanıcı sayısının artırılmasını amaçlıyor.

97 MB büyüklüğündeki son güncelleme paketinin merkezinde telefonun kamera ve ses kalitesini artırmaya yönelik değişiklikler bulunuyor. Bazı küçük dokunuş ve düzeltmeler de pakette kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Kamera odaklı iyileştirmeler listesinin en üstünde düşük ışıkta ve HDR modunda deklanşör hızının artması bulunuyor. Gürültüyü azaltan ve gölgeleri daha net hâle getiren güncelleme, daha iyi renk yayımı ile görüntü kalitesini de artırıyor. Güncelleme kameradaki hataları temizlerken, çalışma hızını da yukarıya çekiyor.

Ses tarafındaki değişiklikler ise “topuzlu kulaklık” kullananların deneyimini daha yukarı taşıyacak gibi görünüyor. Netliği artıran güncelleme, HD Audio görüşme kalitesini de yukarıya çekiyor. Dolby ses teknolojisindeki sorunlar da güncellemeyle düzeltiliyor.

Otomatik parlaklık ayarındaki yüksekliğin düzenlenmesi, Arrival isimli temadaki ikonların karanlık moda göre ayarlanması gibi değişiklikler de güncelleme paketinde yer alıyor.

Razer Phone yakında Android Oreo güncellemesini alacak

Razer Phone önümüzdeki aylarda da güncellemelerle yeni özellikler kazanacak. Akıllı telefon için Android 8.0 Oreo güncellemesi de 2018’in ilk çeyreğinde yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER