Teknoloji

Razer Phone güncellemeyle Netflix HDR desteğine kavuşuyor

razer phoneRazer, ilk akıllı telefonu Razer Phone için yeni bir güncelleme yayınladı. 249 MB büyüklüğündeki bu güncelleme, özellikle Netflix kullanıcıları için sevindirici bir yenilik taşıyor. Güncelleme, akıllı telefona Netflix HDR desteği getiriyor.

Razer’ın akıllı telefonu, böylelikle dünyada Netflix HDR desteği sunan ilk ve tek akıllı telefon konumuna geliyor. 120 Hz yenileme oranı ve Dolby 5.1 ses teknolojisinin varlığı, Razer’ın telefonunu Netflix’de dizi maratonu yapmak için en uygun cihazlardan biri hâline getiriyor.

Güncelleme, akıllı telefonun kameralarındaki sorunları da düzeltiyor. Cihazın arkasında 12 ve 13 megapiksel çözünürlüklü iki kamera yer alıyor. Bu kameralardaki yeniliklerden fayadalanmak isteyen kullanıcıların son yazılım güncellemesini indirdikten sonra Google Play Store’u ziyaret etmesi ve Razer Camera için yayınlanan güncellemeyi de indirmesi gerekiyor.

Razer Phone Android 8.0 Oreo güncellemesini ilk çeyrek içinde alacak

Ocak ayı için hazırlanan Android Güvenlik Güncellemesi, telefonu Meltdown ve Spectre açıklarına karşı da koruyor. Razer Phone, hâlâ Android 7.1.1 Nougat ile çalışıyor. Telefonun Android 8.0 güncellemesini ilk çeyrek içinde alması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER