Teknoloji

Razer Phone 2 taslağı orijinal modele benzer tasarımı gösteriyor

razer phone 2

Razer ilk akıllı telefonu Razer Phone‘un başarılı performansının ardından fazla zaman kaybetmemiş ve oyun odaklı akıllı telefonunun yeni versiyonu için harekete geçmişti. Razer Phone 2 adıyla anılan yeni telefon için henüz resmi bir duyuru gelmese de, internete sızan bir taslak cihaz hakkında fikir edinmeyi mümkün kılıyor.

Razer Phone‘un yeni versiyonunu gösteren görselde orijinal model de yeni versiyonun yanında duruyor. İki telefon arasında ilk bakışta somut bir fark görmek mümkün olmuyor. Bu da Razer’ın kapsamlı bir değişimden ziyade küçük yükseltmeler yapmayı planladığını gösteriyor.

Paylaşılan görselde iki telefon aynı boyda gibi görünüyor. Bu da Razer Phone 2‘de de selefinde olduğu gibi 5.7 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunması ihtimalini artırıyor. Ancak yeni cihazda orijinal modelden farklı olarak ekran çerçevelerinin kalınlaşması göze çarpıyor. Buna rağmen, ekranın üst ve altındaki hoparlör ızgaralarının fazla küçülmemiş olması da dikkat çekiyor. Telefonun sensör diziliminde ise değişiklik yapılmamış gibi görünüyor.

Razer Phone 2 cephesinde bileşen bakımından da pek büyük bir değişim beklenmiyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin bulunması ve bu yonga setiyle birlikte 512 GB dahili depolama alanı seçeneğinin sunulması bekleniyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 9 Pie ile çıkması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER