Teknoloji

Razer Phone 2 için oklar 2018’in sonlarını işaret ediyor

razer phone 2

razer phone 2Razer Phone bir oyun telefonu olarak lanse edilmemiş, bunun yerine oyuncular için kusursuz bir akıllı telefon olarak gösterilmişti. 120 Hz yenileme oranına sahip ekranı ve diğer özellikleri, Razer Phone’un dikkat çekmesini sağlamıştı. Samsung Galaxy S9, OnePlus 6, ve Huawei P20 Pro gibi amiral gemileriyle mücadele etmesine rağmen, telefon Razer’ı memnun eden bir piyasa performansı sergilemişti. Bu performansın ardından gözler şimdi de Razer Phone 2’ye çevrilmiş gibi görünüyor.

Telefona dair ilk ipucu da, Razer’ın içinden geldi. Şangay’da düzenlenen oyun fuarı ChinaJoy 2018’de konuşan Razer’ın başkan yardımcısı Chen Xiaoping, yeni Razer Phone’un yıl sonu itibarıyla Çin’de satışa sunulabileceğini dile getirdi.

Chen yeni telefonun kalbinde Qualcomm’un en yeni yonga setinin bulunacağını dile getirse de, yonga setinin ismini açıklamadı. Hâli hazırda Qualcomm’un portföyündeki en yeni ve en gelişmiş seçenek olma unvanı Snapdragon 845’in elinde bulunsa da, Snapdragon 855’i taşıyan telefonların 2018’in sonları itibarıyla piyasada olacağı söyleniyor.

Razer Phone 2’de hangi Qualcomm yonga setinin kullanılacağı henüz belirsiz görünüyor. Ancak oyuncuların öncelikli olarak Razer’ın telefonda yapacağı oyun odaklı yenilikleri merak ettikleri söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER