Teknoloji

Razer’dan mobil oyuncular için parmak kılıfı

Artık çok büyüyen mobil oyun endüstrisi, cihaz ve aksesuar üreticilerinin de iştahını kabartıyor. Akıllı oyun telefonlarının sayıları giderek artarken, mobil oyun deneyimini kuvvetlendirecek aksesuar yelpazesi de genişliyor. Oyun endüstrisinin önemli üreticilerinden biri olan Razer, bu aksesuarların en ilginçlerinden birine imza attı. Şirket, oyuncular için parmak kılıfı çıkardı.

Akıllı telefonlar ve tabletler için oyun kumandaları uzun süredir mevcut olsa da, pek çok kişi hâlâ doğrudan telefon veya tablet ekranına dokunarak oyun oynamayı tercih ediyor. Ekranların hızları gidere artsa da, ekranda biriken kir ve parmak izleri kullanıcılar için sorun teşkil edebiliyor. Buna ek olarak, parmakların terlemesi de oyuncuların işini zorlaştırabiliyor.

Razer’ın Gaming Finger Sleeves adını verdiği parmak kılıfları bu noktada oyuncuların imdadına yetişiyor. Kılıfların temel amacı, oyuncuların parmaklarının ekrana daha iyi oturmasını sağlamak. Bunun için özel bir fiber materyal kullanılırken, diğer kumaşların aksine bu materyal dokunma hassasiyetini olumsuz etkilemiyor.

razerKısa süre önce yüz maskesi de çıkaran Razer, Gaming Finger Sleeves’i yurt dışında 9.99 dolar karşılığında satışa sundu. Bu paranın tek bir kılıf için olduğunu belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER