Teknoloji

Razer Leviathan V2 X soundbar ile etkileyici ses deneyimi

razer leviathan v2 x
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Razer, basit bağlantı ile kompakt bir form faktöründe güçlü ve sürükleyici bir ses deneyimi sunduğunu belirttiği en yeni soundbar’ı Razer Leviathan V2 X’i duyurdu. Şirketin belirttiğine göre, sıradan oyunculardan meraklı oyunculara kadar Leviathan V2 X, masaüstü eğlence deneyimini yükselterek herhangi bir savaş istasyonuna büyük bir katkı sağlıyor.

İki tam kapsamlı sürücü ve iki pasif radyatörle kompakt bir PC oyun soundbar’ı olan Leviathan V2 X, tüm eğlence ihtiyaçlarında karşılayacak bir ses deneyimi için üst düzey netlik ve yankılanan derinlik sunar. Yalnızca 400 mm uzunluğunda olan Leviathan V2 X, çoğu monitörün altına mükemmel bir şekilde sığar ve kullanıcılara dağınıklıktan arındırılmış bir masaüstünde geniş, odayı dolduran bir ses alanı sunar.

Sorunsuz bağlantı için Leviathan V2 X, 90 dB maksimum ses çıkışı ile güçlü, dinamik ses üretirken gücü daha verimli bir şekilde çekmek için tek bir USB Tip C kablosuyla çalışıyor. Oyun cihazları için dünyanın en büyük aydınlatma ekosistemi olan Razer Chroma RGB ile güçlendirilen Leviathan V2 X, kullanıcılara tam RGB özelleştirmesi ve daha derin bir atmosfer sağlamak için 14 aydınlatma bölgesi, sayısız desen ve dinamik oyun içi aydınlatma efektleri sunar.

Sabit bir bağlantı ve ek rahatlık için ayrıca Bluetooth 5.0 desteği sunan soundbar, kullanıcılara Razer Audio App aracılığıyla eşleştirilmiş PC ve mobil cihazlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapma olanağı verir.

Razer Leviathan V2 X fiyatı

Razer Leviathan V2 X şu anda Çin, Avustralya, Yeni Zelanda, Tayvan, Japonya, Güney Kore, Malezya, Endonezya, Tayland, Vietnam ve Singapur’da satılıyor. 2022’nin dördüncü çeyreğinde ise Avrupa ve Amerika pazarlarında piyasaya çıkacak. Razer.com, RazerStore’lar ve yetkili satıcılarda satılan ürünün 99.99 dolar veya 119.99 avroluk fiyat etiketine sahip.

İLGİLİ HABERLER