Teknoloji

Razer’dan yeni oyun ürünleri: Kishi V2 Serisi ve Razer Edge Lansmanı

razer kishi v2

Razer, mobil oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıma amacıyla yeni ürünlerini piyasaya sürdü. Yeni seride dikkat çekenler arasında Kishi V2 Pro, Razer Edge’in Avrupa ve Asya’da genişletilmiş erişimi ve yeni Xbox sürümleri bulunuyor.

Android İçin Razer Kishi V2 Pro: Oyun tutkunları için

Android kullanıcılarının merakla beklediği Kishi V2 Pro, başlangıçta sadece Razer Edge ile sunuluyordu. Artık ayrı olarak satılacak olan bu cihaz, sadelik ve oyun tutkunları için geniş çapta stokla mevcut. Ultra düşük gecikmeli yüksek oyun performansı, genişletilebilir köprüyle evrensel uyum gibi özelliklerle donatılmış bu ürün, Razer Nexus 3.0 Uygulaması ile eşleştirildiğinde yeni bir deneyime dönüşüyor.

Razer Edge: Mobil oyun deneyimini mükemmelleştiriyor

ABD pazarını domine ettikten sonra Avrupa ve Asya’nın seçkin bölgelerinde satışa sunulan Razer Edge, 6.8 inç AMOLED ekranı ve 144Hz yenileme hızıyla dikkat çekiyor. Snapdragon G3x Gen 1 Oyun Platformu tarafından desteklenen bu harika cihaz, oyunculara hareket halindeyken bile AAA oyunlarla dolu bir dünya sunuyor.

Razer Kishi V2 Xbox Edition Serisi: Mobil ve konsolun eşsiz birleşimi

Razer, Xbox ile iş birliği içinde tasarlanan Xbox Edition kontrol cihazlarını da piyasaya sürdü. Bu kumandalar, Android ve iOS platformlarında yüzlerce AAA Xbox oyununun mobil olarak oynatılmasına imkan tanıyor. Ergonomik konfor ve ikonik Xbox düğme düzeni gibi özellikleriyle bu kumandalar, Razer ve Xbox arasındaki iş birliğinin somut bir örneği.

Razer Nexus 3.0: Yeni bir mobil oyun dünyasına giriş

Bu ayın başlarında kullanıma sunulan Razer Nexus 3.0 Uygulaması, Razer Edge ve Kishi V2 kullanıcılarına ücretsiz olarak geniş bir oyun kütüphanesi sunuyor. İster iOS ister Android olsun, Nexus 3.0, kullanıcılara yüzlerce oyunu keşfetme ve oynama olanağı sağlıyor.

Bu yeni ürünler, 23 Ağustos 2023 tarihinde satışa sunuldu. Razer Kishi V2 Pro’nun fiyatı 129.99$ / 149.99€ olarak belirlendi. Razer Edge ise seçili Avrupa ve Asya-Pasifik pazarlarında satışa sunuldu. Razer Kishi V2 Pro for Android, 129.99$ / 149.99€ fiyatla; Razer Edge, seçili Avrupa ve Asya-Pasifik pazarlarında 399.99$ / 499.99€ fiyatla mevcut olacak. ABD ve Kanada’da ise Razer Kishi V2 for iPhone (Xbox Edition) 119.99$ USD ve Razer Kishi V2 Pro for Android (Xbox Edition) 149.99$ USD fiyatla satılacak. Razer Kishi V2 for iPhone ve Razer Kishi V2 for Android ise her ikisi de dünya çapında 99,99$ / 119,99€ fiyatla satışa devam ediyor. Bu ürünler Razer.com, Razer Mağazaları ve Yetkili Satıcılardan alınabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER