Teknoloji

Razer Hammerhead USB-C kulaklık neon yeşiliyle göz alıyor

razer hammerhead usb-c3.5 mm. kulaklık jakı bulunmayan Android telefonların sayısı her geçen gün artıyor. Ancak aynı şeyi USB-C kulaklıklar için söylemek pek mümkün değil. Razer Hammerhead USB-C adını taşıyan kulaklığıyla bu açığı kapatmak için bir adım atıyor.

Razer kısa süre önce ilk akıllı telefonu Razer Phone’u tanıtmıştı. Şirket, Razer Phone’da kulaklık jakına yer vermemişti. Hammerhead USB-C, hem işlev hem de görüntü itibarıyla Razer Phone için bir tür tamamlayıcı gibi görünüyor.

Hammerhead’in kulaklık topuzlarında 10 mm. sürücüler ve akustik çemberler bulunuyor. Söz konusu akustik çemberlerle derin ve bozulmamış bir bas deneyimi yaşatılıyor.

Razer’ın kulaklığında kablo üstü bir uzaktan kumanda ve mikrofon bulunuyor. Kablonun düzlüğü, dolanmasını engelliyor. Manyetik kulaklık topuzları, kullanılmadığı zamanlarda birbirlerine tutturulabiliyor. Neon yeşili ve siyahın buluştuğu tasarım ise Hammerhead’i görsel açıdan daha dikkat çekici hâle getiriyor.

Razer Hammerhead USB-C 79.99 dolar karşılığında satılıyor

Razer Hammerhead USB-C, özel bir taşıma kutusuyla birlikte gelecek. Fiyat etiketinde 79.99 dolar yazan kulaklık, Razer’ın çevrimiçi mağazası üzerinden satışa sunuldu. Razer daha öncesinde kulaklığım Bluetooth ve Lightning versiyonlarını piyasaya sürmüştü.

İLGİLİ HABERLER