Teknoloji

Razer Hammerhead True Wireless Pro kablosuz kulaklık tanıtıldı

Razer Hammerhead True Wireless Pro adını taşıyan yeni tamamen kablosuz kulaklığını gözler önüne çıkardı. Hammerhead True Wireless Pro iyileştirilen mikrofonları, yeni kulak içi tasarımı, özelleştirilebilir dokunmatik kontroller, yenilenen şarj kutusu ve artan pil ömrüyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Yeni Hammerhead’in kutusundan 7 farklı kulaklık ucu çıkacak. Razer bu sayede kullanıcıların kulakları için en rahat tasarımı bulmasını amaçlıyor. Bu uçlardan üçü silikon, üçü ise süper silikon çiftlerden oluşuyor. Bir çift de Comfy köpük uç sunuluyor.

Kulak uçlarının iyi oturması, Razer’ın hibrit aktif gürültü engelleme sisteminin iyi çalışması açısından önem taşıyor. Kulaklık topuzunun hem dış hem de iç kısmında sesi analiz eden gürültü engelleyici mikrofonlar bulunuyor. Pasif ses izolasyonu da bu özelliği destekliyor. Razer’ın mobil uygulamasıyla kulaklıkla ilgili ayarları yapmak mümkün oluyor.

razer hammerhead true wireless proHammerhead True Wireless Pro, 4 saatlik bir pil ömrüne sahip. Aktif gürültü engelleme özelliği çalışırken bu süre biraz daha aşağıya iniyor. Şarj kutusuyla bu süre 20 saate kadar çıkıyor.

Razer Hammerhead True Wireless Pro, yurt dışında 199 dolar karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER