Teknoloji

Razer Hammerhead True Wireless kulaklık RGB ile yenilendi

Razer Hammerhead True Wireless

Razer Hammerhead True Wireless kablosuz kulaklık 2019’da tanıtılmıştı. Kulaklık oyunlar için düşük gecikme modunun varlığıyla dikkat çekmişti. Aradan geçen zamanda söz konusu özellik daha çok kulaklığa gelirken, tamamen kablosuz kulaklık pazarı da biraz daha kalabalıklaştı.

İkinci nesil Hammerhead True Wireless’i tanıtan Razer, kulaklığın yurtdışı satış fiyatını 100 dolardan 130 dolara çıkartırken; kullanıcılara üst sınıf olarak değerlendirilebilecek yeni özellikler sunuyor.

Bu yeni özellikler arasında göze ilk olarak aktif gürültü engelleme ve RGB aydınlatma çarpıyor. Gürültü engelleme deneyimi Hammerhead True Wireless Pro ile aynı seviyede olmasa da, şirket uçak gürültüsü gibi seslerin filtrelenebileceğini belirtti.

Kullanıcılar Razer Audio uygulamasını kullanarak Chroma RGB’nin renk ve parlaklığını ayaralayabilecek. Yazılım kullanıcılara diğer ses ayarlarını yapma imkanını da veriyor. Bluetooth 5.2 desteği de bulunan kulaklığın yeni tasarımıyla ses izolasyonunu da kuvvetlendirdiği belirtiliyor.

RGB ve aktif gürültü engelleme kapatıldığında Hammerhead True Wireless ile 6,5 saat boyunca müzik dinlemek mümkün oluyor. Şarj kutusu da ekstra 26 saatlik pil ömrü sağlıyor. RGB ve aktif gürültü engelleme çalışırken süre 20 saate iniyor.

Razer Hammerhead True Wireless şirketin internet sitesinde satışa sunulmuş durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER