Teknoloji

Razer BlackWidow Lite ile profesyonelleri de kapsama alanına alıyor

razer blackwidow lite

Razer‘ın BlackWidow adını taşıyan klavyesi, en popüler oyun klavyesi seçenekleri arasında yer alıyor. Şirket bu klavyeyi birkaç dokunuşla kurumsal çalışanlara uygun hâle getiriyor. Razer BlackWidow Lite ile profesyonelleri de hedef kitlesine dahil ediyor.

BlackWidow Lite mekanik bir klavye. Bu durumun tuş sesinden hoşlanmayan iş arkadaşları için rahatsızlık yaratacak bir faktör olacağı düşünülebilir. Ancak şirketten yapılan açıklamada klavyede Razer Orange adını taşıyan ve neredeyse sessiz ve dokunsal geri bildirim veren tuşların tercih edildiği vurgulandı. Kullanıcılara klavyeyle birlikte “o-ring” adını taşıyan ve tuş sesini daha da azaltan özel halkalar da sunuluyor.

BlackWidow Lite diğer özellikleri itibarıyla Razer’ın portföyündeki diğer klavyelerle benzer bir profile sahip. Aydınlatmalı tuşlar Razer’ın Synapse uygulamasıyla eş zamanlanabiliyor. Temel odak noktası profesyonel hayat olan klavye, oyunlarda da iyi bir performans sergiliyor. Tüm tuşları yeniden programlanabilir olan klavyede, yerleşik bir oyun modu da bulunuyor. Bu modda Windows tuşu ve alt+tab kombinasyonu devredışı bırakılıyor. Böylelikle oyundan yanlışlıkla çıkılması engelleniyor.

Razer BlackWidow Lite satışa sunuldu

Razer BlackWidow Lite, şirketin internet sitesi üzerinden piyasaya sürüldü. Klavye için ABD’de 89.99 dolar, Avrupa’da ise 99.99 avro ödemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER