Eğlence

Rainbow Six Siege oyuncularını üç yeni harita bekliyor

rainbow six siege

Rainbow Six Siege çıktığı dönemde bazılarınca “fiyasko” olarak değerlendirilmişti. Buna rağmen, oyuna olan inancını koruyan Ubisoft, güncellemelerle Rainbow Six Siege’i geliştirmeye devam etti.

Bugün itibarıyla oyunun PC versiyonunu oynayanların sayısı çıkış dönemini dörde katlamış durumda. Ubisoft, geçtiğimiz hafta sonu oyunun yedinci yılı için plananlanan güncellemeleri duyurdu. Planlanan güncellemeler arasında yeni haritalar da bulunuyor. Böylelikle oyuna yıllar sonra yeni haritalar eklenmiş olacak.

7. yılın Demon Veil adını taşıyan ilk sezonu dünyayı dolaşacak. İlk harita İrlanda’daki bir şehir kulübünde geçecek. Yeni Defender karakteri Azami ise Japonya’dan gelecek. Azami, Kiba Barriers adını taşıyan özel bir silahı fırlatabilecek. Kurşun geçirmez bir su kabarcığı olan Kiba Barriers, anında kuruyan bir çimento gibi görünüyor. Bu çimento duvarlardaki delikleri kapatmak veya duvarları güçlendirmek için kullanılabilecek. Demon Veil sezonunda oyuncuları kalıcı bir Team Deathmatch modu da bekliyor.

İkinci sezon ise Yunanistan’da geçecek ve oyuna Belçikalı bir karakter ekleyecek. Üçüncü sezonda ise oyuna Singapurlu bir karakter katılacak. Bu sezonun nerede geçeceği bilinmiyor. Dördüncü sezonda ise Kolombiyalı bir Operator karakteri oyuna dahil olacak.

Rainbow Six Siege için planlanan 7. yıl yenilikleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Üzüntüyü daha iyi anlamak, kasıtlı dost ateşi, rakibi rahatsız etme gibi yeni özellikler kademeli şekilde sunulacak. Yeni oyunculara da yardımcı olmak isteyen Ubisoft, atış menzili eğitimi gibi imkanları da oyuna ekleyecek.

İLGİLİ HABERLER