EğlenceTeknoloji

Rainbow Six serisinin yeni oyununun adı belli oldu

rainbow six extraction

Ubisoft, E3 2019’da Rainbow Six serisinin yeni oyununun “Quarantine” (Karantina) adını taşıyacağını açıkladığında dünya henüz COVID-19 pandemisiyle tanışmamıştı. Bu nedenle karantina kelimesi bünyelerde bir alerjiye yol açmıyordu.

Ancak geçtiğimiz şubat ayında yapılan yatırımcı toplantısında oyunun isminin değişme ihtimali gündeme gelmişti. Kısa bir süre önce ise oyunun adının değişeceği ve Ubisoft Forward etkinliğinde yeni ismin duyurulacağı belirtilmişti. Ancak Ubisoft, beklenen duyuruyu yapmak için daha fazla zaman kaybetmedi ve Rainbow Six’in yeni oyununun “Rainbow Six Extraction” adıyla kullanıcıların karşısına çıkacağını açıkladı.

Oyunda oyuncular bir Operatör ekibi kurarak gelişmekte olan uzaylı tehdidine karşı mücadele edecek. Ubisoft’tan yapılan açıklamada, oyunun temelinde Siege’in salgın modunun bulunduğu belirtildi. Söz konusu modda oyuncular dalga dalga gelen mutantlaşmış yaratıklara karşı mücadele ediyor.

Rainbow Six Extraction ile ilgili tüm detayları duymak içinse cumartesi gününe kadar sabretmek gerekiyor. Ubisoft, E3 2021 kapsamında gerçekleştireceği etkinlikte hem Extraction’a hem de diğer yeni oyunlarına dair detayları paylaşacak. Etkinlik 12 Haziran’da Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER